CityCoco elektromos Harley rollerek

Teljes cikk megtekintése
Cikk elrejtése

Olyan stílusos közlekedési eszközt keres, amely nemcsak kényelmes, de kiemeli önt a többiek közül? Nem fog jobb megoldást találni, mint a CityCoco elektromos roller stílusú roller, chopper és harley! Stílusos dizájn, őrült színek és részletek várják, amelyek maximálisan kiemelik az adott rollert. Ezenkívül az utazás során egy Harley elektromos roller is megfelelő kényelmet biztosít.

Elektromos chopper a városban való biztonságos és kényelmes utazáshoz

Alkalmazkodjon a városi dzsungelhez, de ugyanakkor mutassa meg egyedi stílusát. A chopper stílusú CityCoco elektromos roller ideális mód hogy megbirkózzon a város viszontagságaival, sőt, még annál is több, környezetbarát, kényelmes és biztonságos módon navigál. Előnye az alacsony súlypont, a kényelmes ülés és a rendkívül könnyű manőverezés, amelyet szinte azonnal megszok. A kiváló minőségű tárcsafékek gondoskodnak a biztonságos megállásról.

Harley roller erős elektromos motorral

Ha azt mondjuk, Harley, akkor a tipikus dübörgő motorhangra számíthatunk. De a városban egy nagymotoros gép inkább csak teher lenne. A CityCoco elektromos rollerek ebben a tekintetben eltérőek, de ez nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kell kötnie. Valójában a nagy teljesítményű elektromos motor alapfelszereltség, amely biztosítja a  mindig lendületes utazást. Így ezzel az e-chopperrel még a meredekebb emelkedőkkel is könnyedén megbirkózhat, és a sűrű városi forgalomban is kiváló gyorsulásra számíthat.

Az állóképességgel sincs gondtöbb tíz kilométeren számolva, így ezek az elektromos rollerek akkor is jó szolgálatot tesznek, ha hosszabb városnéző túrára indul.

Minimális költség, maximális öröm

Az elektromos chopper még a szokásos városi vagy lakótelepi körutazást is szórakoztatóvá teszi, miközben az üzemeltetési költségeket minimálisra csökkenti. Csak töltse fel megfelelően és élvezze a dinamikus, mégis környezetbarát utazást.

Filter

Mind a(z) 29 találat megjelenítve

Megbízhatóság

98%

Ellenőrzött termelés
A legnépszerűbb márkák széles választéka
Minden darabot tesztelünk.

Megtakarítás

36%

A legalacsonyabb árak
Versenyképes ár alkudásának lehetősége
A legalacsonyabb árak a piacon

Nap

1.48

Expressz kézbesítés
Több száz termék raktáron
A megrendelést 24 órán belül kézbesítjük

Év

2

20 nap áll rendelkezésre a szerződéstől
Garancia és jótállás utáni szervizt biztosítunk
Azonnali javítás

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.