Elektromos kerékpárok - Női

Teljes cikk megtekintése
Cikk elrejtése

A nők és a férfiak teste anatómiailag különbözik, ezért az elektromos kerékpárok gyártói alkalmazkodnak ehhez. Annak érdekében, hogy a hölgyek számára kényelmes legyen az utazás, a kerékpár kialakítását az ő igényeikhez igazítják.
A könnyebb szerelhetőség érdekében a női kerékpárnak alacsonyabb felső váza van. A hölgyek átlagosan karcsúbbak, mint a férfiak, így a kormány és az ülés jobban alkalmazkodik a testalkatukhoz. A kerékpár általános megjelenése kisebb, de ez egyáltalán nem von le a minőségéből.

Női elektromos kerékpárok és változatosságuk

A különböző formájú és méretű, stílusos női elektromos kerékpárok minden korosztályú hölgy számára alkalmasak. Egyesek modern dizájnjukkal tűnnek ki, mások megőrizték klasszikus megjelenésüket. A női kerékpár remek kiegészítő lehet a vásárláshoz, valamint környezetbarát közlekedési eszközként szolgálhat a munkába járáshoz is. Természetesen nem feledkezünk meg azokról a hölgyekről sem, akik szabadidejüket a szabadban töltik, és szívesen élvezik kalandjaikat egy elektromos mountain bike-on.

Női elektromos kerékpárok tárolóval

Bizonyára minden nő értékeli, ha a dolgok szépek, barátságosak, ugyanakkor praktikusak és könnyen használhatóak.
A női elektromos kerékpároknál lehetősége van arra, hogy a hátsó csomagtartóban tároljaa bevásárlásait vagy a táskáját. Így továbbra is nyugodtan élvezheti a kényelmes utazást. Gondoltunk a biztonságra is, ezért a fényes LED lámpákkal kellően látható leszazúton.

Sökéletes teljesítményű női elektromos kerékpárok

Gyors vagy lassúbb tekerés? Rajtad áll. A női kerékpárok kiváló teljesítménnyel rendelkeznek, és ha időben kell munkába vagy máshová érnie, és el kell kerülnie a forgalmat, akkor egy elektromos kerékpár remek választás lesz az ön számára. Ha hosszabb távú, városon kívüli utazásban gondolkodik, egy hosszabb hatótávolságú elektromos női kerékpár nem fogja cserbenhagyni még a környék hosszabb, terepjárósabb útvonalain sem.

Már választott? Ha még nem, lépjen kapcsolatba velünk és szívesen adunk tanácsot.

Filter

Mind a(z) 17 találat megjelenítve

Megbízhatóság

98%

Ellenőrzött termelés
A legnépszerűbb márkák széles választéka
Minden darabot tesztelünk.

Megtakarítás

36%

A legalacsonyabb árak
Versenyképes ár alkudásának lehetősége
A legalacsonyabb árak a piacon

Nap

1.48

Expressz kézbesítés
Több száz termék raktáron
A megrendelést 24 órán belül kézbesítjük

Év

2

20 nap áll rendelkezésre a szerződéstől
Garancia és jótállás utáni szervizt biztosítunk
Azonnali javítás

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.