Elektromos kerékpárok - Hegyi

Teljes cikk megtekintése
Cikk elrejtése

A hegyi kerékpárokat elsősorban terepkerékpározáshoz igazítják. Konstrukciójukat úgy építették fel, hogy leküzdjék a különböző vidéki akadályokat. Erről tanúskodnak a stabilabb kerekek és a mélyebb futófelület, amelyek még ilyen nehéz terepen is kényelmes és könnyű haladást biztosítanak.

Hegyi elektromos kerékpárok és felhasználásuk

Ha ön a természet szerelmese, és szereti szabadidejét a szabadban tölteni, akkor egy elektromos mountain bike megvásárlása biztosan a megfelelő döntés lesz. A nehezebb terepen energiát takarít meg, ezért y több kilométert is gond nélkül pedálozhat. Szélesebb kerekei és első lengéscsillapítói jobb stabilitást biztosítanak, és könnyedén alkalmazkodik a felszínhez. Azt már tudja, hogy az elektromos mountain bike egy közlekedési eszköz. Éppen ezért nem csak terepen való használatra kiváló, hanem a városi dzsungelben is jól használható.

Hegyi elektromos kerékpárok és paramétereik

A sokoldalú és nagy teljesítményű elektromos hegyi kerékpárok biztosan nem okoznak csalódást még a legigényesebbeknek sem. Az erős motor még a nehéz ösvényeken is támogatni fog, a sebesség pedig a szabadság érzését adja.
Súlyát úgy alakítottuk ki, hogy könnyedén szállítható legyen nehezebben járható terepen, de akár egy lift nélküli lakóházban is.  Egy nagyszerű nap után pedig néhány óra töltés után ismét teljes mértékben  rendelkezésre áll.

Hegyi elektromos kerékpárok és kialakításuk

Az elektromos mountain bike-ok szélesebb kerekeiknek köszönhetően könnyen felismerhetőek, amelyek hangulatot és stílust kölcsönöznek. Maga a konstrukció modern kialakítású, amely nem feledkezik meg az aerodinamikáról és lehetővé teszi, hogy a kerékpáros a lehető legjobban élvezze az utazást. A tervezők nem feledkeztek meg a kényelmes ülésről, a kormányról, a sárvédőkről, valamint a rugóstagról sem, amelyek tökéletesen kiegészítik a kerékpárt.

A hegyek már nagyon várják.

Filter

Mind a(z) 29 találat megjelenítve

Megbízhatóság

98%

Ellenőrzött termelés
A legnépszerűbb márkák széles választéka
Minden darabot tesztelünk.

Megtakarítás

36%

A legalacsonyabb árak
Versenyképes ár alkudásának lehetősége
A legalacsonyabb árak a piacon

Nap

1.48

Expressz kézbesítés
Több száz termék raktáron
A megrendelést 24 órán belül kézbesítjük

Év

2

20 nap áll rendelkezésre a szerződéstől
Garancia és jótállás utáni szervizt biztosítunk
Azonnali javítás

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.