Elektromos kerékpárok - Összecsukható

Teljes cikk megtekintése
Cikk elrejtése

Gondot okoz a tárolóhely, vagy nyaralás közben is szeretnéélvezni a kerékpározást? Ebben az esetben egy összecsukható kerékpár a praktikus. Összecsukva kicsi és hordozható, így bárhová magával viheti. Ha kirándulást tervez a családdal, több kerékpár is elfér a csomagtartóban, és nem kell külön kerékpártartót vásárolnia.

Összecsukható elektromos kerékpárok – az előnyök

A modern összecsukható elektromos kerékpárok alatt biztos, hogy rugalmasságot, könnyedséget és mozgékonyságot képzel el. De ezt nem kell elképzelnie, mert ezek az előnyök valósággá válhatnak. Néhány egyszerű mozdulattal összecsukhatja a kerékpárt, és az autó csomagtartójában szállíthatja. Ugyanilyen gyorsan összerakhatja és máris készen állhat hogy új környezetet felfedezzen vagy olyan helyekre jusson el, amelyek autóval kevésbé megközelíthetőek. Sokoldalúságát a városi motorosok, de a terepjárók, a természetjárók és a nyaralók is értékelni fogják.

Összecsukható elektromos kerékpárok és teljesítményük

Többféle motor közülválaszthat. Hogy gyorsabban vagy lassabban szeretne tekerni, az csak önön múlik. Az összecsukható kerékpárok akkumulátorainak feltöltése mindössze néhány órát vesz igénybe, és utána már teljes mértékben élvezheti a kerékpározást. Nem okozhat gondot a tágabb környezet felfedezése, akár a városban, akár kirándulásokon.

Összecsukható elektromos kerékpárok – Design

Ha sokat utazik, akkor kéznél tarthat egy összecsukható kerékpárt, és zökkenőmentesen fedezheti fel az új területeket. Az összecsukható elektromos kerékpárok kialakítása és egyszerűsége sok járókelőt elbűvöl. A kialakítás hatékony, a szimmetrikus méretű kerekek pedig elegánssá teszik a kerékpár megjelenését. A pedálokkal ellátott fogaskerék tökéletesen kiegészíti a dizájnt, és nem vonja el a figyelmet. A kiváló minőségű LED lámpák úgy vannak elhelyezve, hogy elegendő megvilágítást biztosítsanak, de természetesen úgy is, hogy összecsukáskor ne legyenek útban.

Nem tud dönteni? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot a választásban.

Filter

1–32 termék, összesen 34 db

Megbízhatóság

98%

Ellenőrzött termelés
A legnépszerűbb márkák széles választéka
Minden darabot tesztelünk.

Megtakarítás

36%

A legalacsonyabb árak
Versenyképes ár alkudásának lehetősége
A legalacsonyabb árak a piacon

Nap

1.48

Expressz kézbesítés
Több száz termék raktáron
A megrendelést 24 órán belül kézbesítjük

Év

2

20 nap áll rendelkezésre a szerződéstől
Garancia és jótállás utáni szervizt biztosítunk
Azonnali javítás

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.