Elektromos kerékpárok - Városi

Teljes cikk megtekintése
Cikk elrejtése

Ha már unja a reggeli dugóban állást, a városi kerékpár megfelelő alternatíva nemcsak a gyors, hanem a környezetbarát közlekedéshez is. A többi kerékpárhoz képest enyhe különbség, hogy ezen a kerékpártípuson felegyenesedve ül, ezért kevésbé terheli a hátat.

Városi elektromos kerékpárok –  előnyök

Mint már említettük, a városi kerékpár a mindennapi élet része lehet, mivel még egy nagyon forgalmas városban is nagyon hatékonyan közlekedhet vele. A városi elektromos kerékpárok előnye, hogy kényelmesek és kellemes utazást biztosítanak. Nem foglalnak sok helyet, így nem kell parkolóhelyet keresnie, elkerülve a stresszes helyzetet és a drága díjakat. A kerékpárral való közlekedéssel mindenképpen jót tesz a természetnek, és csökkenti a szmogot a városban. Ráadásul egy kis testmozgást is végezhet.

Városi elektromos kerékpárok és paramétereik

A városi kerékpárok teljesítménye egyáltalán nem korlátozó, éppen ellenkezőleg. Motorjuknak köszönhetően a városi területeken egyes szakaszain visszafogott sebességet kell tartania. Ha véletlenül túllépné a sebességhatárt, a kiváló minőségű fékek gondoskodnak a szabályozásról. Az akkumulátor hosszabb útvonalakon is kellemes élményt garantál. A keskenyebb kerekek és a simább gumik különösen alkalmasak az aszfalton való közlekedésre. De ha a tervezett útvonal könnyebb terepen is áthalad, a városi e-bike-nak biztosan ez sem  okoz gondot.

Városi elektromos kerékpárok – tartozékok

A városi elektromos kerékpárok ülése kényelmes utazást biztosít. Este vagy kora reggel az úton kiváló minőségű, nagy fényerejűLED-lámpák biztosítják a láthatóságot. Ha pihenésre van szüksége, kerékpárját a megfelelő rögzített állványra támaszthatja. Egyes modellek LCD-kijelzővel is rendelkeznek, hogy minden szükséges információval rendelkezzen az utazásról.

Mozgassa meg a testét.

Filter

Mind a(z) 20 találat megjelenítve

Megbízhatóság

98%

Ellenőrzött termelés
A legnépszerűbb márkák széles választéka
Minden darabot tesztelünk.

Megtakarítás

36%

A legalacsonyabb árak
Versenyképes ár alkudásának lehetősége
A legalacsonyabb árak a piacon

Nap

1.48

Expressz kézbesítés
Több száz termék raktáron
A megrendelést 24 órán belül kézbesítjük

Év

2

20 nap áll rendelkezésre a szerződéstől
Garancia és jótállás utáni szervizt biztosítunk
Azonnali javítás

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.