Elektromos kerékpárok - Férfi

Teljes cikk megtekintése
Cikk elrejtése

A férfi kerékpárokat a váz felső része jellemzi, amely a kormányt és az ülést szinte vízszintesen köti össze. Mivel a férfiak átlagosan magasabbak és hosszabb törzzsel rendelkeznek, mint a nők, a férfi kerékpárok emiatt természetesen hosszabbak. Mindazonáltal mindannyian egyéniségek vagyunk, ezért az elektromos kerékpár méretét testalkatunknak és súlyunknak megfelelően választhatjuk meg.

Webáruházunkban számos különböző típust és modern dizájnt talál, amelyek mind a szemének, mind az ízlésének tetszeni fognak.

Férfi elektromos kerékpárok és fajtájuk

Ha még nem döntötte el, hogy melyik kerékpártípus lenne a megfelelő, először is gondoljaát, hogy mire fogja használni a kerékpárt. A mindennapok nagyszerű segítője mindenképpen egy városi kerékpár lesz, amellyel a zsúfolt utakon elkerülhetia reggeli stresszt, és biztosan időben eljuthat a munkahelyére. Ha több időt tölt vidéken, válasszon terepre való elektromos kerékpárt, és az egyenetlen felületek vagy akadályok sem jelentenek majd problémát.

Nagyszerű teljesítményű  férfielektromos kerékpárok

A legtöbb esetben többféle sebességi mód közül választhat. Egy erős motorral rendelkező elektromos kerékpár nehéz terhelést és emelkedőn való haladással is megbirkózik. Az akkumulátor töltési ideje általában néhány óra, de ha olyan kerékpárja van, amelynek hosszabb ideig tart a töltése, nyugodtan töltse fel egy éjszaka alatt. Ha a szomszédos városban szeretné meglátogatni egy barátját, vagy távolabb szeretne körülnézni, egy jó hatótávolságú kerékpárral ez is megoldható. Teljes mértékben élvezni fogja az utazást, és megfelelő sebességgel jut el a kiválasztott úti célhoz.

Férfi elektromos kerékpárok és kiegészítők

A férfi elektromos kerékpároknagyszerű és modern szerkentyűje az LCD kijelző, amely tájékoztatja önt a kerékpár helyzetéről és állapotáról. A jó fényerővel rendelkező LED-lámpák különösen a terep megvilágítására szolgálnak, és még éjszakai kerékpározáskor is gondoskodnak  biztonságáról. Ugyanakkor olyan dizájnszerű elemekis lehetnek, amelyek kiegészítik az elektromos kerékpár általános stílusát.

Tehát csak annyit kell tennie, hogy bepattan és élvezia nagyszerű utazást. Ha még mindig nem tud dönteni, szívesen adunk tanácsot.

Filter

1–32 termék, összesen 33 db

Megbízhatóság

98%

Ellenőrzött termelés
A legnépszerűbb márkák széles választéka
Minden darabot tesztelünk.

Megtakarítás

36%

A legalacsonyabb árak
Versenyképes ár alkudásának lehetősége
A legalacsonyabb árak a piacon

Nap

1.48

Expressz kézbesítés
Több száz termék raktáron
A megrendelést 24 órán belül kézbesítjük

Év

2

20 nap áll rendelkezésre a szerződéstől
Garancia és jótállás utáni szervizt biztosítunk
Azonnali javítás

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.