Hoverboard

Teljes cikk megtekintése
Cikk elrejtése

A légdeszkák nem csupán divathóbortok, hanem modern és teljes értékű közlekedési eszközök. A légdeszka használata nem csak némi ügyességet igényel, de nagyon elegáns módja annak, hogy eljusson valahová. A légdeszkák időközben az emberek körében különböző neveket  kaptak – egyensúlyozó roller, giroboard, talicska vagy akár kétkerekű. Bárhogy is hívja légdeszkáját, biztos lehet benne, hogy használata közben nagyon jól fog szórakozni.

A légdeszkák kicsiknek és nagyoknak is örömet okoznak

Néhány hoverboard élénk színeit látva könnyen azt gondolhatja, hogy ez főleg fiataloknak való  szórakozás. Ez azonban nem teljesen igaz. A légdeszkák felnőttek számára is megfelelő közlekedési eszköznek számítanak. Ezért a légdeszka kiválasztásakor összpontosítson az általános méretekre és a teherbírásra. Kínálatunkban nemcsak gyerek légdeszkákat, hanem felnőtteknek szánt légdeszkákat is negtalál, amelyek teherbírása meghaladja a 100 kg-ot.

Hoverboardok beltérre, városba és terepre

A kisebb légdeszka beltérben is használható, és például parkolóban vagy parkosított városi járdákon és utakon is lehet vele közlekedni. A kompakt légdeszkák általában 6,5 hüvelyk átmérőjű kerekekkel és alacsonyabb felülettel rendelkeznek. Ezeknek a légdeszkáknak az előnye a megfizethető ár, a könnyű súly és  nagyon könnyű kezelhetőség.

Ha például a hoverboardot a napi munkába vagy iskolába járáshoz kívánja használni, mindenképpen érdemes többet befektetni. Az ilyen légdeszkák tartósabb felépítésükről, nagyobb méreteikről és nagyobb súlyukról isfelismerhetők. A jutalom a stabilabb vezetés, a nagyobb sebességek elérésének képessége és a hosszú élettartam. A terepjáró használatra szánt légdeszkákat nagyobb kerekek és nagyobb magasság jellemzi, aminek köszönhetően még kavicsos vagy erdei utakon való közlekedés közben sem fogja meglepni.

Fejlettfunkciókkal rendelkező hverboardok

A légdeszkák nem csak az utazásról szólnak, hanem a használatuk közbeni szórakozásról is. Ezért  válasszon a felszerelésnek megfelelően. Kedvenc zenéjét bluetooth-on és beépített hangszórókon keresztül játszhatja le, és egyes légdeszkák egyenesen az okostelefonjához is csatlakoztathatók. Míg a terepen értékelni fogja a légdeszkán lévő sárvédőket, a városban való használat során jól jön egy riasztó, amely figyelmezteti önt a környezetének nem kívánt figyelmére. Hagyja maga mögött az aggodalmakat, és élvezze a hoverboardozást is!

Filter

1–32 termék, összesen 41 db

Megbízhatóság

98%

Ellenőrzött termelés
A legnépszerűbb márkák széles választéka
Minden darabot tesztelünk.

Megtakarítás

36%

A legalacsonyabb árak
Versenyképes ár alkudásának lehetősége
A legalacsonyabb árak a piacon

Nap

1.48

Expressz kézbesítés
Több száz termék raktáron
A megrendelést 24 órán belül kézbesítjük

Év

2

20 nap áll rendelkezésre a szerződéstől
Garancia és jótállás utáni szervizt biztosítunk
Azonnali javítás

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.